Arhiva-Resurse

Sigla Bitdefender face referire directă la istoria noastră națională și la un simbol al strămoșilor noștri – un simbol utilizat în caz de primejdie cu rolul de a înspăimânta adversarul. Și în prezent se dă o luptă nevăzută între amenințările informatice și soluțiile de stopare sau prevenire. 

Bitdefender împrumută din caracterul lupului dacic și promite securitate maximă pentru pc-ul personal și nu numai. Rebrand 100 premiază conceptul din spatele antivirusului românesc, iar detalii în comunicatul de presă:

Bitdefender, liderul pieței românești de securitate a informațiilor, a primit prestigioasa distincție Rebrand 100 pentru campania de redesenare a imaginii corporatiste desfășurată pe parcursul ultimilor doi ani.

Abordarea surprinzătoare și originală care a poziționat Bitdefender, în 2011, în fruntea luptei împotriva amenințărilor informatice și a plasat suita de programe antivirus sub semnul excelenței este rezultatul colaborării dintre furnizorul de soluții de securitate și Brandient, unul din liderii est-europeni în strategie de brand și design.

Inspirat de istoria antică, simbolul lupului dacic a fost ales să reprezinte filosofia Bitdefender: suntem treji, întotdeauna în gardă. Noua imagine corporatistă a companiei reflectă conceptul ’’minții care nu doarme niciodată’’ și întruchipează calitățile lupului mitologic: instinct de prădător, gata mereu de luptă, mereu primul în explorarea de noi teritorii. 

Rebrand 100 oferă proiectului de rebranding Bitdefender cea mai înaltă recunoaștere a excelenței în reconstrucție și design de brand. La aceeași categorie au fost incluse și campanii realizate de giganți globali precum UBS, Cisco și Pfizer. 

Brandient a realizat conceptul, a implementat strategia și a conturat noua identitate vizuală cu scopul de a furniza business-ului Bitdefender un motor de creștere important, potrivit cu deschiderea globală a brandului și cu performanța produselor. 

Brandient este compania cu cele mai multe și mai mari premii din Europa de Est din istoria Rebrand 100. În 2009 și-a adjudecat marele premiu pentru rebranding-ul Dedeman, iar rebranding-ul CEC Bank, Domo, Savana, TVR, Europharm, Patria Credit și Smartree au adus companiei alte distincții și premii de merit în cadrul competiției.

REBRAND™  este cea mai importantă resursă pentru transformări de brand din lume. Condusă de Anaezi Modu, competiția este jurizată în fiecare an de experți recunoscuți ai industriei. Mai multe detalii pe rebrand.com.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.