Apple

Se pare că MacBook Air-ul ce îl am în teste pentru un an de zile va deveni deja de domeniul trecutului. Apple are deja în producție o nouă generație a ultraportabilului său. Vor fi adevărate minunății tehnologice cu procesoare Intel Sandy Bridge i5 sau i7. Memoria RAM poate ajunge până la 8 GB DDR3.

Diagonala ecranului va fi de 11.6 inch sau 13.3 inch. Modelul de 11.6 inch a fost mai bine primit de public și asta datorită costurilor de achiziție mai reduse. Totuși, uneori, 11.6 inch s-ar putea să fie prea puțin, dar punctează la portabilitate.

Apple a comandat producția a 380.000 de MacBook Air. Prețul de achiziție este estimat în jurul a 999 dolari – în Europa se ajunge la 999 euro – nu îmi explic de ce, diferența de curs nu este luată în calcul.

Via

Categorii: apple

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.