Retelistica

Telekom a organizat un evenimet dis-de-dimineață, iar subiectul conferinței este dat de noul pachet de programe botezat Magenta One. Telekom are un avantaj față de Orange și Vodafone, o sinergie extinsă de servicii TV, internet fix și telefonie mobilă. 

Pachetele din Magenta One le găsiți detaliate aici. Câteva dintre ele le-am structurat și mai jos.

Magenta One – Nelimitat L + Voce S + Internet L + Televiziune L = 71 lei pe lună / 152 lei pe lună.  Update: 71 lei pe lună în primele 76 luni și 144 lei în lunile 7 – 24.

Televiziune L cu 128 de canale din care 14 canale HD și 62 canale TV oferite prin aplicația Telekom TV este gratuit pe o perioadă de 6 luni. Nu am idee dacă este 71 lei pe întreaga perioada contractuală sau doar pentru primele 6 luni.

Pare a fi o ofertă destul de ok pentru 71 lei (nelimitat la minute și SMS-uri în rețelele naționale, 1.7 GB trafic de date, internet cu viteze de până la 200 Mbps, nelimitat pe seară în rețeaua fixă a Telekom). În pachet intră și telefonul Samsung GALAXY Young 2 Duos.

Magenta One – Nelimitat S + Televiziune S = 62 lei pe lună, cel mai ieftin pachet. Primești nelimitat la minute și SMS-uri în rețelele Telekom România, 200 de minute naționale și internaționale către fix, 84 de canale TV din care 4 canale HD, 37 de canale TV prin aplicația Telekom TV.

Sunt o sumă de pachete pe care le găsiți printr-un click pe linkul de mai sus. Prețurile mi se par măricele cu excepția primei oferte menționate, dacă prețul se menține pe 24 luni la 71 lei pe lună.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.