Software

După o perioadă în care s-a scăldat în ape foarte tulburi, se pare că Yahoo! îşi revine, iar CEO-ul companiei, Jim Lanzone, a declarat de curând că se gândeşte serios să readucă compania pe bursă printr-o ofertă publică.

Se pare că tranzacţia din 2021, cea în care Verizon a vândut către firma de investiţii Apollo Global Management Inc. divizia Verizon Media (includea şi Yahoo!) pentru 5 miliarde de dolari, a fost cea mai bună decizie pentru Yahoo!, compania implementând o serie de schimbări structurale foarte importante. În ultimele trimestre compania a redevenit foarte profitabilă, de aici şi gândurile de a reveni pe bursă.

De la această ştire legată de Yahoo! mi-am dat seama că eu încă folosesc Yahoo! Mail, chiar dacă foarte rar. Mă gândesc că în urmă cu mulţi ani Yahoo! Messenger era chat-ul favorit al tuturor adolescenţilor români, iar Yahoo! Mail era unul dintre cele mai folosite servicii de poştă electronică. În România anului 2023 Yahoo nu mai înseamnă aproape nimic, poate doar ultimele conturi de Yahoo! Mail existente.

Voi mai folosiţi Yahoo! Mail în 2023 ?

Via: theregister.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.