Telefoane Mobile

Primele detalii legate de Vernee Active le-ați găsit într-un articol dedicat. Este unul dintre cele mai puternice telefoane mobile cu rezistență crescută la intemperii. 

Compania chineză a revenit cu mai multe detalii și un set de imagini. Interesant aș spune este faptul că telefonul are un design convențional, dar nu se teme de contactul cu apa, praful și trece fără probleme peste diverse șocuri.

Vernee Active încorporează un display IPS JDI de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, MediaTek Helio P25 de tip octa-core + 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, USB type-C, cititor pentru amprentă în partea spate, NFC, baterie de 4200 mAh ce se alimentează la 9V / 2A (în 2.5 ore ar fi încărcat complet de la 0 – 100%).

Active are certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful (până la 1.5 metri în submersie pentru 30 de minute). Spatele lui Vernee Active a fost fabricat din kevlar – material folosit în aplicații militare.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul producătorului. Îl găsiți la precomandă pe Aliexpress.

Specificații Vernee Active;

  • display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful;
  • procesor MediaTek Helio P25 de tip octa-core, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare;
  • vOS bazat pe Android 7.0 Nougat;
  • dual-sim, 4G pe FDD și TDD-LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, USB type-C, jack de 3.5 mm, A-GPS, cititor de amprentă;
  • 13 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 8 Megapixeli;
  • baterie de 4200 mAh și dimensiuni de 151.6 x 74.05 x 7.6 mm.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.