Diverse

Unul dintre cei mai mari retaileri asiatici, gearbest.com, organizează în perioada 16 martie – 31 martie campania „March Markdowns”. Prin intermediul acesteia, fiecare utilizator al site-ului poate câştiga garantat un premiu prin intermediul unei roate a norocului, fără a fi nevoit să achiziţioneze produse. Tot ce trebuie sa faci este să intri în contul tău de utilizator şi sa învârţi roate. Cel mai mare premiu ce se poate câştiga este reprezentat de un smartphone OnePlus One de 64 GB, în timp ce premiul minim garantat este reprezentat de un cupon de 10 puncte reducere pentru o viitoare comandă.

march 2

Pe lângă această roată a norocului, există şi 81 de diverse gadget-uri aflate la reduceri de peste 50%. Printre cele mai importante regăsim:

– smartphone ZTE Blade S6 la 234 dolari cu livrare din depozit european;

– smartwatch RWATCH R5 la 41.99 dolari;

– quadcopter Syma X5C la 52.99 dolari;

– TV Box MK808B Plus la 32.99 dolari;

– cameră auto G1WH la 42.99 dolari (vom avea pe site review în cateva zile la această cameră video).

De menţionat că toate comenzile de pe gearbest.com beneficiază de transport gratuit în România, fără alte taxe suplimentare.

Categorii: diverseretail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.