Retelistica

Am dat de mai multe cazuri în online și aș spune că este important să fiți atenți când faceți prelungirea abonamentelor de telefonie mobilă. 

Când perioada contractuală se apropie de sfârșit încep și apelurile telefonice cu oferte mai bune în aceeași sumă sau chiar mai ieftin.

Au fost mai multe situații în care au venit beneficii mai bune la un cost similar sau redus, dar au dispărut beneficiile în roaming (minute, SMS-uri și trafic de date). Dintr-un abonament cu beneficii share-uite în spațiul SEE s-au ales cu un abonament național. Problema este că utilizatorul nu este informat și de cele mai multe ori se trezește după ce a confirmat prelungirea pe contractul nou.

Mai multă atenție nu strică niciodată. Ar fi de întrebat ANCOM și Protecția Consumatorului dacă aceste practici sunt legale, că în beneficiul clientului nu sunt cu siguranță.

Categorii: retelistica

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.