Diverse

La CES 2014 au fost prezentate tot felul de smart gadgets pe partea de brățări, ceasuri etc. În această categorie se încadrează și Martian Notifier. Este un ceas cu un mic display ce afișează tot felul de informații preluate de pe smartphone.

Imaginile de presă relevă un gadget interesant, un ceas multifuncțional. Urmează a debuta din Q2 2014 la prețul de 129 dolari. Funcționează cu telefoanele ce rulează iOS sau Android. Micuțul display inclus afișează următoarele date:

– alerte atât pe display cât și sub formă de vibrații;

– posibilitatea de a seta alertele pe categorii, cele care sunt afișate de smart watch și cele care rămân pe smartphone;

– comenzi vocale făcute pe ceas și direcțonate automat către telefon;

– alarme silențioase, posibilitatea de a găsi telefonul cu ajutorul ceasului, controlul camerei foto și video + alte funcții aflate în dezvoltare.

Sursa: Intomobile.com

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.