gAuto

Mazda România a avut o lună mai excepţională şi a ţinut să evidenţieze acest lucru prin intermediul unui comunicat. Se pare că mai 2021 a fost cea mai bună lună din istoria Mazda în ţara noastră, compania reuşind să comercializeze un total de 567 automobile.

Recordul anterior a fost octombrie 2019, lună în care brandul japonez a reuşit să vândă “doar” 343 automobile. 2021 pare a fi un an excelent pentru Mazda România, pentru primele cinci luni compania anunţând o creştere a vânzărilor cu 68% vs aceeaşi perioadă din 2020 (bine că anul trecut în aprilie şi mai nimeni nu prea a vândut nimic).

Cel mai bine vândut model Mazda în luna mai 2021 a fost Mazda CX-30, un SUV-uleţ elegant şi solid în acelaşi timp. Colegul meu Darius a realizat un review pentru Mazda CX-30 2019 Skyactiv-X AWD AT6.

„Am finalizat o lună cu vânzări record la Mazda România, nu mai puțin de 567 de modele fiind livrate. Mazda CX-30 este noul lider detașat al gamei noastre atât în mai, cât și în primele cinci luni din 2021. SUV-ul a surclasat în mod clar și detașat Mazda CX-5 și Mazda3, celelalte modele care completează top trei.”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.