McDonald’s a investit 1.2 milioane euro în modernizarea și digitalizarea a 5 restaurante din țara noastră (trei din București și două din Cluj-Napoca), iar proiectul merge mai departe cu alte 2 milioane euro până la sfârșit de 2021 (alte trei restaurante urmează a primi sistemul digital denumit Experience of the Future).

Printre restaurantele ce au fost modernizate se află locațiile din Otopeni, Băneasa Mall și Rahova. Sunt 59 de restaurante la nivel național ce au făcut pasul spre sistemul digital.

Ce reprezintă Experience of the Future de la McDonald’s ?

  • comanda este înregistrată prin kiosk-urile* de comandă, trimisă la bucătărie și gătită pe loc;
  • posibilitatea de a alege produsele preferate din meniu și achită în funcție de preferințe cu plata contactless, card bancar sau cash la casa de marcat;
  • este permisă scanarea rapidă și contactless a ofertelor din aplicația McDonald’s pentru mobil + codul QR ce permite acumularea de puncte de loialitate;
  • este redusă interacțiunea dintre client și personal.

*kiosk – denumire folosită în comunicat, le putem spune și table  de comandă sau cum vreți voi;

Declarație oficială:

„Digitalizarea pentru îmbunătăţirea experienţei clienților reprezintă una dintre prioritățile noastre de business, de aceea continuăm să aducem inovațiile digitale în cât mai multe dintre unitățile noastre. Astfel, facem pași importanți către simplitate, rapiditate și siguranță în procesele noastre, pentru ca cei care trec pragul restaurantelor McDonald’s să beneficieze de o experiență la superlativ. Până la finalul anului, peste 70% din rețeaua noastră va integra noul sistem digital”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: McDonald’s

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.