Software

7 și jumătate, pornești mașina, te grăbești spre birou, iei telefonul în mână și între două semafoare reușești să citești ce mai e cu referendumul. Când, ghinion, domnul polițist bate la geam! GoListen este aplicația care îți citește știrile, direct de pe mobil!

Înființat în anul 2010, Mediafax Group furnizează conținut media în România, acoperind diverse domenii de interes, de la business la lifestyle și sport. Aceasta a lansat GoListen, prima aplicație Android care le citește utilizatorilor știrile de pe Internet în limba română.

Utilizarea acestei aplicații este la fel de simplă precum o arată numele. Tot ce trebuie să faci e să investești 60 de secunde în patru pași rapizi, și anume:

1. Deschide Google Play
2. Descarcă aplicația Ivona Text-to-Speech HQ
3. Descarcă aplicația Ivona Carmen Romania
4. Descarcă aplicația GoListen

Poți să îți selectezi singur știrile pe care vrei să le auzi, din orice domeniu te interesează, de pe site-urile tale preferate, cu un singur click.  În maşină, prin simpla conectare a telefonului la sistemul audio, prin Bluetooth sau prin cablu, nu vei mai simți că pierzi timpul în trafic.

Avantajele unei astfel de aplicații sunt multiple: economisești timp, te pui la curent cu ultimele noutăți din toate câmpurile de interes, poți să te concentrezi pe alte lucruri în timp ce asculți știrile, etc.

Sursa: GoListen