Smartphone

Galaxy Note II urmează a fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment ce precede IFA Berlin 2012, pe 29 august. Mai sunt doar câteva săptămâni. A apărut o primă imagine ce pare a fi luată dintr-un ghid Samsung, una cu caracter ce se dorește oficial cât și o serie de specificații hardware.

Acestea sunt foarte aproape vis-a-vis de ce s-a vehiculat că ar încorpora smartbletul Samsung ajuns la generația a doua. Ar aduce un display de 5.5 inch cu rezoluție HD de 1280×800 pixeli, protejat de Corning Gorilla Glass. Procesorul ar fi Exynos quad-core la 1.5 GHz și ajutat de 2 GB memorie RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 64 GB.

Rulează Android 4.1.1 Jelly Bean, ar fi primul device Samsung cu această versiune a Android din fabrică. Camera foto ar fi ca la Galaxy S III de 8 Megapixeli, frontală de 1.9 Megapixeli, filmează la 1080p.

Cântărește 180 de gr. și baterie de 2600 mAh. Vă vom ține la curent dacă aceste informații se dovedesc a fi veridice.

Sursa: YouMobile.org

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.