Smartphone

Meizu MX4 este cel mai puternic smartphone cu sofware-ul Ubuntu dezvoltat de către Canonical.

La început îl puteai achiziționa doar pe bază de invitație, dar uite că de acum poate fi cumpărat de către orice persoană interesată aflată în Uniunea Europeană.

Trebuie doar să aveți 299 euro în cont, iar comanda se face de pe site-ul dedicat, transportul fiind gratuit.

Am testat Meizu MX4 cu Flyme OS, iar Ubuntu pentru Nexus 4 și Nexus 10 la MWC Barcelona. La momentul respectiv nu m-a impresionat absolut deloc, un software apreciat de entuziaști, cel mai probabil.

Câteva din specificațiile lui Meizu MX4: display IPS de 5.36 inch cu rezoluție 1920×1152 pixeli, procesor MediaTek 6595 octa-core cu 4 x ARM Cortex-A17 la 2.2 GHz și 4 x ARM Cortex-A7 la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și fără slot pentru microSD, cameră principală de 20.7 Megapixeli și baterie de 3100 mAh.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.