Hardware

SSD-ul îl consider a fi primul element de luat în calcul în ce privește actualizarea hardware făcută unui desktop PC sau notebook. 

1. Kingston Fury HyperX de 240 GB – 469 lei la eMAG, 559 lei;

Kingston-HyperX-Fury

Este pe formatul de 2.5 inch, oferă 240 GB spațiu de stocare, interfața SATA 3 și rata de transfer la citire urcă la 470 MB/s, iar la scriere se oprește în jurul a 220 MB/s.

Am avut un Kingston entry-level de 120 GB pe ASUS-ul U36 folosit în mod intensiv în ultimii doi ani. Nu mi-a făcut nicio problemă, de aceea mă aștept ca și Kingston Fury HyperX-ul de mai sus să funcționeze brici.

2. OCZ Arc 100 de 240 GB – 479 lei la eMAG;

Nu am testat niciun SSD OCZ, dar am citit multe materiale pozitive legate de produsele companiei ce face parte din consorțiul Toshiba. Parcurgând specificațiile îl recomand în fața lui Fury HyperX / voteze mult mai mare la scriere, 4530 MB/s vs 220 MB/s. Valori bune oferă și la citire – 480 MB/s, la transfer urcă la 600 MB/s.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.