Arhiva-Resurse

Mercedes-Benz România dorește să fie mai aproape de cei care dețin un smartphone, o tabletă sau de cei care au achiziționat un model al companiei cu sistem multimedia și accesează versiunea web a site-ului.

Trebuie să precizez că varianta pentru tabletă va sosi din luna septembrie, mai aveți puțin de așteptat. Cel mai accesat presupun că va fi configuratorul auto.

Declarațiile oficiale:

Noile versiuni ale website-ului Mercedes-Benz au fost create având la bază www.mercedes-benz.ro, dar conţinutul a fost optimizat pentru smartphone-uri şi COMAND Online. Acestea oferă detalii referitoare la toate modelele de autoturisme Mercedes-Benz, inclusiv configuratorul auto, precum şi aplicaţia de localizare a Centrelor Mercedes-Benz din România”, afirmă Claudiu Arion, e-Business & CRM Manager, Mercedes-Benz România.

În acest moment, suntem primul brand auto din România care a implementat o soluţie dedicată pentru telefonul mobil şi sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor noastre (COMAND Online). Cele două versiuni au funcţionalităţi multiple şi paginile de conţinut integral optimizate”, declară Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars România.

Le puteți accesa pe:

http://m.mercedes-benz.ro/

http://c.mercedes-benz.ro/