Micro sim-urile (necesare pentru iPad si iPhone 4) sunt disponibile de astazi la Vodafone Romania. Teaser-ul este disponibil de cateva saptamani pe site-ul acestora insa abia astazi au aparut oficial si in oferta lor.

Micro-SIM este un cip special creat pentru PC tablete şi smartphone-uri de ultimă generaţie. Fiind dotat cu aceleaşi opţiuni şi aplicaţii precum un SIM obişnuit, Micro-Simul promite să stea la baza funcţionării viitoarelor terminale de voce. Datorită mărimii lui foarte mici (15 milimetri lungime şi 12 milimetri lăţime, în comparaţie cu SIM-ul obişnuit care are 25 milimetri lungime şi 15 milimetri lăţime), vei putea să utilizezi eficient gadgeturile care au revoluţionat industria comunicării.

Zvonurile spun ca acesta este pasul premergator si ca Vodafone urmeaza sa comercializeze iPhone 4 oficial in Romania. Un articol de Ziarul Financiar publica o serie de informatii conform carora iPhone 3GS-ul se vinde deja clientilor business urmand sa fie introdus in oferta oficiala. Ramane de vazut daca informatiile sunt sau nu corecte.