Telefoane Mobile

Micromax este o companie indiană ce dorește a-și menține cota de piață în lupta cu Xiaomi ce a pătruns puternic în această țară, a 2-a piață pentru gigantul chinez. 

Micromax adoptă modelul Xiaomi (loturi de telefoane și vânzări exclusiv online, cel puțin în cazul de față). Au realizat un parteneriat cu Snapdeal, un mare shop online din India, iar primele unități ale lui Canvas Spark sunt puse spre comercializare pe 29 aprilie, prețul se dorește a fi cât mai atractiv, 79 dolari.

Micromax-Canvas-Spark

Canvas Spark dispune de un display de 4.7 inch cu rezoluție qHD / 540×960 pixeli, procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD.

Rulează Android 5.0 Lollipop cu o interfață grafică nemodificată, 3G, conectivitate dual-sim, Wi-Fi b/g/n, încorporează o cameră de 8 Megapixeli și alta frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2000 mAh, cântărește 134 gr. și are o grosime de 8.5 mm, iar în imaginile de presă arată într-un mare fel.

Mi-aș dori ca modelul Xiaomi să fie adoptat și de alte companii, Micromax pare că și-a făcut temele în mod corect.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.