Smartphone

Microsoft Lumia 550 este un smartphone recondiționat pe care Orange îl listează la 45 euro – preț la liber, fără semnarea unui contract. 

A fost anunțat în 2015 și ar fi trebuit să preia ștafeta de best-buy de la Lumia 520. Între timp, Microsoft a renunțat la divizia sa de telefoane mobile, nici nu mai știu când a fost ultima noutate. Se discuta la un moment dat de un Surface Phone, dar cine știe, sunt șanse minime să-l vedem lansat în 2017.

Ce specificații aduce Lumia 550 la 203 lei?

  • display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 210 de tip octa-core quad-core la 1.1 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 304 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 200 GB;
  • Windows 10;
  • 4G cu viteze de până la 150 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS, Beidou;
  • 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 720p, cameră frontală de 2 Megapixeli ce filmează la 480p;
  • baterie de 2100 mAh, 141.9 gr. și 9.9 mm grosime.

Merită 203 lei dacă-l cumperi strict pentru sistemul de operare, pentru apeluri și mesaje. La nivel de interfață se mișcă mai bine față de alte telefoane Android vândute în aceeași sumă. Nu prea mai există suport software, dar la suma respectivă și cerințele trebuiesc cumva a fi cenzurate.

Trebuie să specific că avem de-a face cu un dispozitiv recondiționat, în 30 de zile de la achiziție îl poți restitui către Orange dacă consideri că nu funcționează așa cum ți-ai dorit, garanția oferită de operatorul telecom se duce spre 1 an de zile, iar produsul nu este blocat în rețeaua portocalie. Dacă este blocat, deblocarea este oferită gratuit.

Opinia voastră – Da sau Nu?

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.