Arhiva-Resurse

Ronald Binkofski s-a retras din funcția de Director General al Microsoft România și locul său a fost luat de Sorin Eftene, dar cu caracter interimar. Comunicatul de presă îl găsiți mai jos:

Ronald Binkofski s-a alaturat companiei Microsoft Polonia in 2006 ca Director al diviziei Developer & Platform Evangelism si si-a continuat cariera ca Chief Operating Officer al filialei poloneze. In octombrie 2010, Ronald a fost numit Director General al Microsoft Romania. In mandatul sau, Microsoft si-a dezvoltat substantial afacerile si prezenta in piata romaneasca, prin parteneriate strategice cu organizatii de afaceri si guvernamentale, in domenii cum sunt Competitivitatea Nationala, Drepturile de Proprietate Intelectuala si Clustere Industriale. In 2012, Microsoft a fost recunoscut ca Cel Mai Dorit Angajator in Romania pentru al doilea an consecutiv, rezultat al unei cercetari de piata amanuntite realizate de Catalyst Consulting. 

Ronald Binkofski, Director General, Microsoft Polonia: „Sunt recunoscator pentru sansa pe care am avut-o sa conduc Microsoft Romania. Voi ramane intotdeauna aproape alaturi de oamenii cu care am avut ocazia sa lucrez. Mai bine de doi ani am avut parte de performante exceptionale ca rezultat al lucrului intens in echipa si al unor parteneriate extraordinare. In acelasi timp, sunt onorat de numirea mea ca Director General al Microsoft Polonia, rol din care voi continua sa promovez Europa Centrala si de Est ca cel mai bun loc din lume pentru oameni si afaceri.”

Ronald va continua sa contribuie in cateva dintre initiativele cheie ale Microsoft in piata locala, inclusiv in parteneriatul strategic cu Guvernul Romaniei, in programe pentru tineri si de dezvoltare a talentului si in domenii cum sunt Clusterele Industriale.

In acelasi timp, Sorin Eftene este numit Directorul General interimar al Microsoft Romania. Sorin Eftene este unul dintre primii angajati ai Microsoft in Romania, cu o cariera de succes in functii de conducere in divizia Microsoft Services si, cel mai recent, ca Director al Enterprise & Partner Group. Sorin Eftene devine membru al echipei de conducere a Microsoft in Europa Centrala si de Est.

Sorin Eftene, Director General interimar, Microsoft Romania: „Sunt incantat de sansa de a conduce Microsoft Romania. Noul val de inovatii din produsele, serviciile si solutiile Microsoft si performanta echipei locale sunt ingredientele ce ne vor permite sa valorificam oportunitatile extraordinare de crestere, cu acelasi angajament pentru succesul clientilor si partenerilor nostri.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.