Foto si Video

Tot la CES 2013 a fost prezentat și LG EA9800 ce se poziționează ca primul televizor cu ecran curbat și tehnologie OLED.

Să parcurgem o declarație oficială:

LG a fost prima companie care a lansat televizoarele OLED de 55 inci,” a afirmat Havis Kwon, președinte și CEO al diviziei LG Home Entertainment. “Suntem încrezători că noul model de televizor OLED va oferi consumatorilor cea mai avansată experiență de vizionare, depășind ceea ce au experimentat în trecut. Noul model cu ecran curbat completează seria noastră de televizoare OLED cu un design unic, prin care este scos în evidență ecranul super slim și frumusețea estetică a televizoarelor OLED.”

LG EA9800 uimește prin grosimea redusă, tehnologia OLED nu necesită iluminare și cel mai important iese în evidență prin forma ergonomică. Ca să obțină această formă au apelat la plastic dublat cu fibră de carbon. Diagonala ajunge la 55 inch. Deși este curbat poate fi montat ușor și pe perete cu ajutorul unui suport dedicat, operația ar putea fi efectuată de o singură persoană.

TV-ul OLED redă atât 2D cât și 3D, vorbim de un SMART TV cu acces la internet și la aplicații & jocuri dedicate.

Acesta pare a fi viitorul, LG nu oferit și detalii vis-a-vis de prețul la care va fi comercializat și nici disponibilitate.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.