Smartphone

Microsoft a renunţat de ceva timp la brandul de telefoane inteligente Lumia, iar dacă iniţial se zvonea că se va relansa pe piaţa smartphone-urilor prin numele Surface, la început de 2017 acest lucru pare foarte improbabil.

Microsoft a anunţat veniturile din ultimul trimestru din 2016, iar la capitolul mobile aproape că nu mai contează. Compania americană a “reuşit” să vândă sub 1 milion de telefoane Lumia, probabil ultimele unităţi prăfuite existente prin depozite. Scăderea este de 81% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2015 când Microsoft a comercializat 4.5 milioane terminale Lumia.

Ca şi companie Microsoft nu a stat rău în ultimele trei luni din 2016, având venituri de 26.1 miliarde dolari şi un profit net de 6.5 miliarde de dolari. Mai multe detalii despre raportul financiar Microsoft găsiţi în acest link.

Categorii: microsoft
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.