Software

Microsoft a adus Office pentru Android în versiunea beta din urmă cu câteva săptămâni, iar de 2 – 3 zile le găsiți scoase din varianta preview. 

Gata. Puteți edita documente Word, Excel și PowerPoint pe telefoanele și tabletele din dotare, iar Microsoft atrage atenția că sunt unelte puternice, optimizate pentru touch, iar în varianta de bază primești acces la posibilitatea de vizualizare, creare și editare. La pachet cu o subscripție Office 365 de 9.99 dolari pe lună primești Office în ediție completă.

Suita Microsoft Office pentru terminale cu Android necesită 4.4 KitKat, 1 GB RAM și nu există suport la momentul actual pentru Android M.

Adaug și o notă personală. Sunt utilizator avid al Google Docs și nu voi face pasul spre Office pentru Android, decât cel mult ocazional. Asta și pentru că nu sunt un user înrăit.

Sursa: Blogs.office.com

Categorii: androidsoftware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.