Accesorii inteligente

Miele este un brand cunoscut pentru echipamentele electrocasnice din categoria premium. Sunt apreciate pentru faptul că sunt rezistente în timp, pentru tehnologiile încorporate. Pe de altă parte și prețurile sunt pe măsură.

Au trimis un comunicat cu referire la rezultatele înregistrate în 2019:

  • creștere de 20% și cifră de afaceri de peste 10 milioane euro în 2019;
  • două shhowroom-uri noi deschise: Oradea (2019) și Iași (2020);
  • printre noutățile aduse de Miele la IFA Berlin 2019: CookAssist pentru plite cu inducție cu TempControl, Mix & Match – aplicație creată special pentru cei pasionați de gătit la cuptor, BaristaAssistant – espresso-ul perfect realizat acasă (cel puțin așa promite compania germană), AddLoad – aplcație ce permite utilizatorilor să adauge rufe în mașina de spălat și în timpul în care rulează deja un program;
  • înțeleg că avem un român ce și-a comandat un cuptor Dialog (folosește unde electromagnetice, un fel de rege al cuptoarelor ce costă 8000 de euro – detalii aici).

Declarații oficiale:

„În 2019 am pus bazele a două noi showroom-uri proprii, la Oradea, pe care l-am și inaugurat în luna septembrie, și la Iași, ce urmează să fie deschis luna aceasta. Strategia de extindere continuă să ofere rezultate peste așteptări, de aceea ne propunem ca în fiecare an să mergem mai aproape de clienți cu cel puțin 2 magazine proprii. Ne dorim ca publicul nostru din toate regiunile țării să fie foarte bine informat în ceea ce privește produsele noastre și să aibă acces la magazine în apropierea reşedinţelor lor”, spune Loredana Butnaru, director Miele România.

„Unul dintre trendurile pe care le-am remarcat în 2019 a fost cel legat de achiziționarea de <grupe> de echipamente. De Black Friday, de exemplu, cea mai mare comandă a inclus, în majoritate, produse electrocasnice pentru bucătărie (plită, cuptor, mașină de spălat vase, combină frigorifică), precum și un uscător de rufe și un aspirator-robot Scout RX2. Acest lucru ne arată că piața premium este pe o pantă ascendentă și suntem mândri să fim promotorii dezvoltării ei”, continuă Loredana Butnaru.

Sunt 6 showroom-uri Miele în România: București cu unitățile de la Piața Presei și Calea Dorobanți, Constanța, Timișoară, Oradea și Iași. Au peste 70 de puncte de vânzare (magazine exclusive, partenere și online).

Cele mai vândute produse din oferta Miele în 2019:

  1. Aspiratoare – 7000 de unități;
  2. Mașini de spălat și uscătoare de rufe – 5500 unități.

Tag-uri: Miele

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.