miele Diverse

Miele a luat ființă încă din 1899, iar astăzi este cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume. În țara noastră aceștia sunt prezenți din 2007, iar de curând pot fi găsiți și în eMAG Marketplace.

În cadrul showroom-ului online sunt disponibile articole de la consumabile și accesorii, precum saci pentru aspirator și detergenți de rufe, până la electrocasnice încorporabile, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

Clienții noului showroom online Miele au la dispoziție aceleași mecanisme de listare, filtrare și sortare a produselor specifice eMAG, precum și aceleași modalități de plasare a comenzii online și în callcenter-ul eMAG.

Comenzile înregistrate pentru produsele Miele listate pe eMAG Marketplace vor fi preluate de consultanții Miele și vor fi onorate prin servicii de curierat rapid sau prin firme de transport colaboratoare. Plata se poate face online sau ramburs.

Prețurile pentru produsele Miele sunt în totală concordanță cu statutul premium al brandului, dar trebuie precizat că anumite modele de electrocasnice beneficiază de o garanție de 10 ani, ceea ce nu este nicidecum un factor de neglijat.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.