servicii de plăți de la Visa Europe Diverse

Transferul de bani de la persoană la persoană la nivel mondial prin intermediul rețelelor sociale va fi posibil printr-un parteneriat cu fastacash. Astfel, vor lua naștere noi servicii de plăți de la Visa Europe, iar unul dintre ele este reprezentat de Visa Direct, ce va permite posesorilor de carduri Visa să transfere bani rapid şi sigur la nivel internaţional, în mai multe valute, doar cu ajutorul numărului de telefon mobil.

Visa Direct, denumit anterior Visa Personal Payments, va fi disponibil în 20 de limbi în majoritatea țărilor unde compania este prezentă. Sunt aproximativ 2 miliarde de deținători de carduri Visa în lume și către toți sau de la oricare dintre ei se pot transfera bani doar cu ajutorul numărului de telefon.

Totodată, Visa Europe a încheiat un parteneriat cu fastacash prin care oferă băncilor membre posibilitatea de a-și extinde serviciile puse la dispoziția clienților, care utilizează Visa Direct, cu funcționalitatea de transfer de bani către alte persoane prin reţelele sociale, precum Facebook, Twitter, WhatsApp şi LinkedIn.

Pentru ca utilizatorii să poată folosi în siguranță noile servicii de plăți de la Visa Europe, aceștia au încheiat parteneriatul cu fastacash spre a oferi tehnologia securizată “fastalink”, în curs de a fi brevetată, care permite transferul de bani prin reţelele sociale şi aplicaţiile de mesagerie.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.