Mio MiVue 658 Foto si Video

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, dar în portofoliul acestora putem găsi și camere video auto cu diferite tehnologii înglobate. Noua serie MiVue 600 include modelele MioMiVue 658 WiFi și MiVue 658 Touch ce filmează la o rezoluție maximă Extreme HD 1296p (2304 x 1296 pixeli).

Obiectivul camerelor video auto din seria MiVue 600 are o diafragmă F1.8 și sistem optic format din șase elemente de sticlă, cu filtru IR opțional, ce promit imagini clare, chiar și în condiții de iluminare scăzută. Câmpul vizual larg, de 150 de grade, captează toate detaliile din fața mașinii, iar sistemul optic integrat ajută la minimizarea efectului fisheye și a oricărui tip de distorsiune a marginilor cadrului înregistrat.

Mio MiVue 658 Touch integrează două sloturi de carduri de memorie și permite înregistrarea concomitentă pe ambele medii de stocare, astfel încât imaginile să fie protejate suplimentar împotriva deteriorărilor accidentale.

Unele modele din seria Mio MiVue 600 au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor și înregistrează simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps.

Camerele video auto Mio MiVue sunt dotate cu un sistem de avertizare sonoră și vizuală la apropierea de camerele de supraveghere a circulației, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcționare a camerelor video Mio MiVue, cu o simplă conectare a dispozitivului la computer.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 600 este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 429 lei, iar vârful de gamă Mio MiVue 658 WiFi în oferta eMAG  ajunge la 989 de lei.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.