Smartphone

Samsung îşi doreşte foarte mult să recupereze imaginea de companie serioasă după dezastrul cu Samsung Galaxy Note7, iar pentru a face acest lucru este capabilă de lucruri neobişnuite.

Informaţii neoficiale venit din Coreea de Sud susţin că pentru a-şi arăta încrederea necondiţionată în Samsung Galaxy S8, dar şi pentru că asistenul virtual Bixby va fi unul limitat în primele luni de la lansare, compania ar pune la cale o mişcare de marketing surprinzătoare: 3 luni de teste cu Samsung Galaxy S8, perioadă în care poţi cere oricând banii înapoi dacă nu eşti mulţumit de telefon.

Nu ştim dacă această strategie va fi aplicată doar în Coreea de Sud sau la nivel mondial, nu se specifică cum va trebui să arate telefonul returnat sau ce alte condiţii vor fi impuse de Samsung. Dacă se adevereşte această informaţie, cred că Samsung ar putea intra într-un joc foarte periculos, un fel de ruletă rusească din care poate ieşi ori mai bine, ori chiar mai rău decât acum.

Implicările logistice şi financiare sunt uriaşe şi nu sunt sigur că merită un asemenea efort doar pentru a recupera o imagine nu atât de şifonată pe cât s-ar crede.

Sursa: theinvestor.co.kr

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.