Diverse

Prima participare la Mobile Conference a fost în 2010. Era din poziția de blogger oficial și din acel moment datează și primul meu review la un smartphone – Nokia N900. Mă leagă aminitiri frumoase de această conferință gândită special pentru ce interesați de evoluția pieței de mobile cât și a marketingului pe mobil.

Pentru dezvoltatori de aplicații există o secțiune specială – Mobile Awards. Înscrierile se fac până pe 22 aprilie / adică mai sunt doar două zile. Sunt 13 categorii de la Cea mai bună campanie prin SMS până la Premii Speciale pentru cei care au făcut aplicații pentru Windows Phone. Mi se pare o ocazie excelentă spre a ieși în față, spre a populariza și mai mult aplicația la care ați lucrat.

Mobile Conference va avea loc pe 16  – 17 mai. Sunt grupate patru evenimente: Mobile Conference, Mobile Marketing Forum, Mobile Marketing Training, Mobile Awards.

Mai multe detalii despre fiecare eveniment în parte:

Mobile Conference
In ultimul an, mediul mobil a crescut foarte mult in Romania. De aceea, am gandit noua editie a Mobile Conference (16- 17 mai) ca o umbrela pentru patru evenimente care se vor desfasura in aceeasi zi: o conferinta de mobile marketing, program de workshop avansat, o intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobiste-uri create pe plan local.
http://www.2013.mobileconference.ro/

Mobile Marketing Forum (16 mai) aduce in prim plan notiuni complexe de mobile marketing, studii de caz si cele mai bune practici si strategii de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.In  cadrul sesiunilor de conferinte, va fi prezentat in exclusivitate un studiu dedicat marketingului mobil, realizat de compania Unlock Research. Rezultatele vor dezvalui cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind aplicatiile mobile.
Invitat special in cadrul conferintei este Samuel Portugal , CCO la YDigital Media, una dintre cele mai bune agentii digitale internationale, ce se concentreaza pe serviciile de mobile marketing si advertising.
http://2013.mobilemarketingforum.ro/

Mobile Marketing Training (17 mai)
Cea de-a doua zi a evenimentului, 17 mai, va cuprinde patru sesiuni de workshop-uri avansate, sustinute de trainerul britanic, Rob Thurner, fondator al platformei Mobile Training Academy.
Sesiunile de workshop Mobile Marketing Training vor oferi participantilor, marketerilor si dezvoltatorilor de aplicatii mobile, ocazia sa afle strategii eficiente ale platformelelor mobile, pentru succesul unei afaceri.
http://mobileconference.ro/2013/training/
Mobile Apps Meetup (16 mai) include doua sesiuni de seminarii, ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care intentioneaza sa patrunda in acest domeniu. Sesiuniile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare, de schimb de idei si de castig pentru experienta in afaceri.
Inscrierea la Mobile Apps Meetup este gratuita.
http://mobileconference.ro/2013/mobileapps/

Mobile Awards (16 mai)
Prima zi a evenimentului se va incheia cu gala de premiere Mobile Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile. Cele 13 categorii anuntate sunt: Marketing (Cea mai buna campanie prin SMS; Cea mai buna campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes) ), Aplicatii (Utilities (ghiduri, instrumente); Payment (plati utilitati, aplicatiile bancilor, operatorilor telecom etc); Entertainment; Publishing; Others), Premii speciale (Windows Phone;  Best Taxi Application; Best Tablet Application).
http://2013.mobileawards.ro/

Categorii: recomandari

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.