Diverse

Jean-Francois Fallacher a fost CEO-ul Orange România în ultimii 5 ani de zile, iar operatorul telecom francez a urcat în această perioadă pe primul loc ca număr de abonați și cifră de afaceri. 

O veste neașteptată a picat în prag de seară, mandatul său la Orange România s-a încheiat și urmează a primi o poziție de conducere în Orange Polonia. Nu numai că pleacă no. 1 din divizia autohtonă, dar Julien Ducarroz ce ocupa funcția de Chief Executive Officer este eliberat din funcție și…, ajunge CEO al Orange Moldova.

Cel mai interesant aspect?

CEO-ul Orange Moldova se numește Liudmila Climoc și primește funcția de CEO al Orange România. Interesante mișcări pe piața de șah a expaților din top din industria telecom. Liudmila are o experiență de 19 ani în industria telecomunicațiilor, iar Orange Moldova sub mandatul său a prins o cotă de piață de 57%, peste 2.6 milioane abonați.

Modificările au fost operate de către Gervais Pellissier, CEO al diviziei europene.

Update: Toate modificările la nivel de poziție de CEO intră în vigoare de la 1 mai 2016. Jean-Francois Fallacher este noul CEO al Orange Polonia. Julien Ducarroz a jucat un rol important în lansarea servciilor 4G, a Orange TV, în noua configurare a portofoliul de abonamente etc. Am avut ocazia să discut cu el la lansarea Dacia Duster by Orange și era entuziast cu privire la Vector Watch, dar și la segmentul gadgets în special. Apropo, folosea un Samsung GALAXY Note 5. L-am întrebat când îl vor aduce în țara noastră, dar mi-a răspuns că nu depind de operatorul autohton ci de compania sud-coreeană. 

Declarații oficiale:

Sunt mândru că, de-a lungul celor cinci ani petrecuți la Orange România, împreună cu echipa mea am fost perseverenți în consolidarea poziției noastre de leadership pe piața de mobil, având tot timpul atenția îndreptată către nevoile clienților. Câștigarea noilor licențe de spectru, modernizarea întregii rețele,  dezvoltarea celei mai rapide rețele 4G din țară și lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovații pe care le-am adus clienților noștri, subliniază succesele obținute de Orange România. Calea este deschisă pentru și mai multe servicii surprinzătoare ce vor fi lansate în România și sunt convins că echipa va continua să-i servească pe clienții noștri români cu aceeași pasiune.” a declarat Jean-François Fallacher.

Gervais Pellissier, Deputy Chief Executive Officer al grupului Orange și Executive Director responsabil cu operațiunile europene, a spus: “Aș vrea să le mulțumesc lui Jean-Franҫois Fallacher și lui Julien Ducarroz pentru contribuția lor extraordinară la succesul Orange România în timpul mandatelor lor și îi felicit pentru noile lor funcții. De asemenea, aș vrea să-i urez Liudmilei Climoc bun venit în noul rol de CEO al Orange România. Am deplină încredere în echipa de management  din Europa și sunt nerăbdător să iau parte la succesele din anii ce vor urma.”

Este o mare onoare pentru mine să devin CEO al Orange România, operatorul numărul 1 în telecomunicații mobile din această țară, și să mă alătur echipei remarcabile și atât de dinamice de profesioniști. Orange România va continua să aibă toată atenția îndreptată către client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experiență de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai bună calitate și al celor mai utile inovații.” a spus Liudmila Climoc, viitorul CEO al Orange România.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.