modul profesional al camerei foto Allview X2 Soul PRO Foto si Video

În cazul în care ați citit review-ul lui Allview X2 Soul PRO, ați remarcat probabil că unul dintre punctele contra pe care i le-am găsit acestui smartphone se referea la camera lui foto de 13 Megapixeli. Reprezentanții companiei brașovene s-au gândit să ne ofere două poze comparative prin care să analizăm îmbunătățirile aduse de modul profesional al camerei foto de pe Allview X2 Soul PRO.

Noi, la gadget.ro, folosim modul automat/normal al camerelor foto de pe dispozitivele pe care le testăm . Mi se pare logic să facem așa, întrucât cei mai mulți dintre voi veți folosi acest mod.

Dacă, în schimb, aveți câteva cunoștințe de bază în domeniul fotografiei, puteți oricând să experimentați prin modificarea anumitor parametri din meniul camerei foto de pe smartphone. În funcție de software-ul instalat pe gadgetul vostru, aveți la îndemână mai multe sau mai puține opțiuni.

Modul Profesional de pe Allview X2 Soul PRO vă permite să ajustați manual focusul si claritatea, timpul de expunere, balansul de alb, ISO si expunerea. În funcție de cât de bine reușiți să armonizați aceste elemente, puteți avea parte de rezultate mult mai bune decât folosind modul automat al camerei foto.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.