Diverse

Dacă sunteţi în căutarea unui aspirator vertical fără fir şi cu design modern, modelul Moosoo X6 poate fi o alegere inspirată. Personal deţin un aspirator de acest fel (nu acest model) şi pot spune că este foarte util în menţinerea curăţeniei zilnice (pentru o curăţenie generală recomand totuşi un aspirator pe fir cu putere mai mare).

Acest aspirator are o putere de aspirare de 120W şi un acumulator de 2200 mAh suficient cât să ofere o autonomie de până la 28 de minute de funcţionare (ajunge pentru a aspira un mic apartament). Timpul de încărcare a bateriei este de 5-6 ore.

Moosoo X6 foloseşte un filtru Hepa, cântăreşte 3.8 kilograme şi este foarte practic mulţumită numeroaselor accesorii existente în pachetul de retail.

Acest aspirator vertical fără fir poate fi achiziţionat de pe geekbuying.com pentru doar 99.99 dolari (aproximativ 400 lei) după aplicarea codului MOOSOOX6. Important de menţionat este că livrarea este gratuită şi rapidă (3-10 zile lucrătoare) deoarece se face dintr-un depozit european.

PS: dacă nu vedeţi link-ul ce duce direct spre produs, dezactivaţi AdBlock temporar pentru această pagină.