Smartphone

Ştiu că această informaţie nu este nouă, primele veşti pe subiect au apărut încă din toamna anului trecut, însă de data aceasta vorbim de o afirmaţie făcută de o sursă de încredere.

Zvonacul / Zvonerul Ice Universe, cunoscut pentru diversele ponturi date şi confirmate ulterior, a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj sugestiv, Galaxy Note – The End, totul pe un fundal alb-negru de film vechi.

Vânzările seriei Galaxy Note au tot scăzut de la an la an, iar avantajele sale iniţiale au dispărut pe parcurs (stylus, display şi dimensiuni generoase). Samsung a decis să ofere suport pentru S-Pen pe modelul Samsung Galaxy S21 Ultra, astfel că o eventuală serie Galaxy Note nu ar mai avea justificare, ar aglomera portofoliul de produse şi cam atât.

Strategia companiei sud-coreene în segmentul premium s-ar putea reduce la două mari categorii: seria GALAXY S va rămâne varianta premium pentru format clasic, iar seria GALAXY Z va deveni opţiunea flagship cu cele mai noi tehnologii şi inovaţii (ecran pliabil).

Rămâne de văzut ce decizie a luat Samsung, surse anterioare susţinând totuşi că există în dezvoltare smartphone-uri Galaxy Note.

Sursa: gizmochina.com