Accesorii inteligente

Smartphone-urile din seria “Moto Z”  beneficiază de suportul modulelor Moto Mods. Aceste gadgeturi doresc să adauge anumite caracteristici sau să le îmbunătățească pe unele deja existente pe telefon. Avem pe site 3 review-uri pentru aceste accesorii, articole din care veţi putea observa cât de utile sunt sau nu sunt aceste device-uri: Moto Mod Hasselblad True Zoom, Moto Mod Insta-Share Projector şi Moto Mod JBL SoundBoost.

Lenovo a lansat de curând un alt modul sub denumirea Moto Mod Smart Speaker. Acesta este o boxă inteligentă care integrează şi celebrul asistent virtual Alexa al celor de la Amazon. Noua boxă vă va permite să fiţi mai practic şi mai informat prin intermediul comenzilor vocale. Veţi putea afla starea vremii, unde să mâncaţi, veţi primi sugestii legate de activităţile dumneavoastră zilnice, veţi putea utiliza şi alte gadget-uri inteligente din casă etc. Tot ce trebuie să ştiţi este un minim de engleză.

Moto Mod Smart Speaker este format din două difuzoare de câte 8 W fiecare şi o baterie de 1530 mAh ce creşte autonomia smartphone-ului cu până la 15 ore. Preţul acestui accesoriu va fi de 150 dolari, iar pentru început va fi disponibil doar în ţările în care este prezent şi Amazon Alexa (România nu se află pe această listă).

Sursa: theverge.com