Smartphone

Motorola Defy este unul dintre telefoanele ce a uimit la vremea sa prin raportul excelent dintre performanţele oferite şi preţ. Mai ales că este rezistent la apă, praf, etc. Defy Mini coboară în date tehnice, dar şi la preţ. Mă aştept să coste în jur de 6 – 700 de lei şi este un rival direct pentru LG Optimus One.

Are un display TFT capacitiv de 3.2 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli, procesor de 600 MHz, 512 MB RAM, microSD de până la 32 GB, Android 2.3.6 Gingerbread. Normal că la conectivitate dispune de 3G, Wi-Fi, microUSB, GPS. Camera foto este de doar 3.15 Megapixeli, bateria uimeşte prin 1.650 mAh, 107 gr. şi 12.6 mm.

Sunt multe similitudini cu LG Optimus One: diagonala şi tehnologia din spatele ecranului, rezoluţia, hardware: procesor şi memorie RAM, sistem de operare, număr de megapixeli de pe senzorul camerei foto. Diferenţele vin din greutatea mai redusă şi grosimea mai mare de pe Defy Mini, rezistenţa la apă de care dispune smartphone-ul american şi aceste caracteristici lipsesc cu desăvârşire la sud-coreean.