Telefoane Mobile

Motorola Mobility a încercat să demonstreze că noul lor smartphone, Droid Razr HD, este peste hit-ul Samsung Galaxy S III prin evidenţierea punctelor forte ale ale acestuia.

Prima comparaţie se referă la partea de design. Motorola Mobility afirmă că Droid Razr HD este mult mai compact, cu o aderenţă mai ridicată şi desigur cu o formă mai atrăgătoare. În plus, aceştia spun că noul smartphone Motorola este mai puternic şi din punct de vedere hardware faţă de Samsung Galaxy S III.

Următorul punct important pe lista celor de la Motorola a fost acela al bateriei. Aceştia susţin că bateria smartphone-ului Droid Razr HD este cu 20% mai încăpătoare ca cea existentă pe Samsung Galaxy S III, adică oferă o autonomie mai ridicată. În plus, se spune că că telefonul Motorola este şi mai rezistent la şocuri.

Iar ultima comparaţie, una puţin neobişnuită, este despre viteza de download a aplicaţiilor. Specialiştii Motorola ne garantează că viteza de download de pe Droid Razr HD este cu aproape 50% mai rapidă decât pe Samsung Galaxy S III, iar în acest sens au făcut o comparaţie între timpul de descărcare a jocului Angry Birds pe Droid Razr HD şi Samsung Galaxy S III. Se pare că Angry Birds s-a downloadat cu 49% mai repede pe Droid Razr HD decât pe Samsung Galaxy S III.

Să fie adevărat tot ceea ce afirmă cei de la Motorola? Voi ce spuneţi?

Sursa: itmoldova.com