Smartphone

Motorola se pregăteşte să lanseze în sfârşit și un smartphone high-end cu specificaţii de top. Dacă până acum s-au rezumat doar la device-uri echilibrate atât hardware, cât şi din punct de vedere al preţului, chinezii de la Lenovo ne dovedesc încă o dată că proiectul Motorola încă trăieşte.

Până la sfârşitul acestui an, Motorola va lansa prima navă amiral care va prelua conducerea actualei flote: Motorola DROID Turbo. Noul smartphone va dispune de cele mai noi şi mai capabile componente:

– display de 5.2 inci cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli);

– procesor quad-core Snapdragon 805 tactat la 2.65 GHz şi accelerator grafic Adreno 420;

– 3 GB memorie RAM + 32 GB memorie internă;

– cameră foto de 21 megapixeli cu blitz dual LED ce poate filma la 2160p + cameră secundară de 2 megapixeli;

– Bluetooth 4.0, LTE, NFC, Wi-Fi, încărcare wireless şi tehnologia Turbo Charger;

– Android 4.4.4 KitKat cu update rapid la Android L. 

Motorola DROID Turbo va fi realizat din plastic şi fibră de carbon şi va dispune de diferite tehnologii de reducere a consumului de baterie: Moto Display, Moto Actions sau Moto Voice.

Trebuie să nu uităm faptul că Motorola este unul dintre producătorii care oferă update-uri rapide la cele mai noi versiuni Android, în special datorită colaborării strânse dintre Lenovo şi Google. În plus, daca păstrează acelaşi trend a telefoanelor cu un raport calitate-preţ excelent, sunt sigur că Motorol DROID Turbo va fi un adevărat succes.

moto1

Sursa: Motofirmware.com,  sursa foto: Hellomotohk