Telefoane Mobile

Oppo a reușit să țină secret aproape toate specificațiile lui N3, dar acest lucru se va schimba în data de 29 octombrie când compania chineză va dezvălui la Singapore noul lor smartphone cu cameră rotativă.

Totuși, până acum se știe că, fiind succesorul lui N1, va beneficia de o cameră principală rotativă ce va putea capta și poze tip selfie. Alte caracteristici certe se referă la construcția lui N3 care va putea fi comandat cu șasiu din oțel inoxidabil sau dintr-un aliaj de aluminiu și lithiu. Cel de-al doilea material, a fost folosit până acum doar în industria aero-spațială și îi va oferi smartphone-ului din China o greutate mai scăzută.

La nivel de zvon, Oppo N3 se pare că va dispune de un ecran FullHD de 5.9 inci, chipset Snapdragon 805 și 3 GB de RAM, iar camera rotativă va avea 13 Megapixeli.

Zaeke.com a oferit si primele două imagini cu Oppo N3 randat în versiunea completă.

Oppo N3 1 Oppo N3 2

Sursa : Gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: OppoOppo N3

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.