Telefoane Mobile

Digi Mobil și-a mărit oferta de telefoane mobile Android printr-un smartphone ieftin – Motorola E6s (449 lei cu abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat sau în 12 rate a 37 lei la portare, fără avans).

Motorola E6s (2020) a fost anunțat pe 17 martie, iar pe 27 aprilie a intrat în oferta comercială. Deși a debutat în 2020, rulează Android 9 Pie. Folosește un procesor MediaTek Helio P22 dezvoltat pe 12nm de tip octa-core (toate nucleele pe bătrânul ARM Cortex-A53), 2 GB RAM și 32 GB stocare de tip eMMC 5.1, slot pentru cardurile microSD.

Motorola afirmă că smartphone-ul său nu se teme de contactul cu picăturile de apă (ecran de 6.1 inch cu rezoluție HD+, raport display / corp de 80.4% și notch în partea superioară a ecranului pentru camera frontală de 5 Megapixeli cu f/2.2).

Camera principală este de tip dual – 13 Megapixeli cu f/2.2 + 2 Megapixeli pentru adâncimea de câmp. Bateria este de 3000 mAh, cântărește 160 gr. și atinge 8.5 mm în ce privește grosimea. Alte elemente pe partea de conectivitate: Wi-Fi în standardele b/g/n, jack de 3.5 mm, bluetooth 4.2, radio FM, microUSB, 4G etc.

Avem un smartphone ieftin și specificațiile sunt pe măsură. Măcar rulează un Android 9 Pie fără customizări la nivel de UI, doar că 2 GB RAM nu ajută prea mult în aplicații și jocuri ce necesită un plus de putere de procesare.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.