Motorola Edge 20 este cel mai interesant smartphone din seria Edge 20 și asta pe bază raportului preț / specificații. Unboxing-urile făcute pentru Edge 20 Lite și Edge 20 Pro le-ați găsit pe site, iar după unboxingul lui Edge 20 urmează recenziile propriu-zise ce vor fi urcate peste weekend. 

Care sunt punctele PRO la prima vedere? 

➡️ display OLED de 6.7 inci cu rată de refresh la 144Hz, structură de rezistență din aluminiu;

➡️ procesor Qualcomm Snapdragon 778 5G dezvoltat pe 6nm ce l-am văzut la lucru și pe Realme GT Master sau Samsung Galaxy A52s 5G;

➡️ cameră tele cu zoom optic 3x și OIS;

➡️ 5G + Wi-Fi 6e;

La puncte CONTRA ne-am putea referi la lipsa jack-ului de 3.5 mm, lipsa slot pentru microSD, baterie de 4000 mAh la display de 6.7 inci, încărcare la 30W când concurență stă ceva mai bine în această zonă de preț.

Unboxing și primele impresii:

În pachet veți da de smartphone, ghid de utilizare în limba română și certificat de garanție, agrafă pentru slotul dedicat celor două cartele nanoSIM, cablu USB type-C la ambele capete și încărcător de 30W pe USB Type-C, husă de protecție din plastic transparent ce este neapărat necesară. De ce?

Cei 3 senzori ies puternic în relief și ating cu sticla suprafața pe care sunt poziționați. Husa de protecție are margini ridicate în zona decupajului pentru senzori și protejează de eventuale zgârieturi.

Telefonul mi s-a părut elegant și bine fabricat. Are structură de rezistență din aluminiu, sticlă Corning Gorilla Glass 3 în partea frontală și plastic pe spate. Nu a fost aplicată o folie de protecție din fabricată. Mi s-a părut ceva mai compact față de alte smartphone-uri de 6.7 inci. Asta și pentru că are un raport display / corp de 89%.

Rulează Android 11 fără modificări majore la nivel de UI. La prima vedere printre aplicațiile aflate în plus față de ce oferă orice smartphone Android am descoperit Facebook și aplicația Moto.

Mai multe detalii în articolul de tip review ce va fi publicat peste weekend.

Galerie de imagini cu Motorola Edge 20:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.