Hardware

Am dorit să specific încă din titlu că noul dongle al celor de la Motorola nu face minuni, adică nu aduce Android Auto wireless pe orice maşină, ci doar pe acele modele care în prezent au sistemul infotainment compatibil cu Android Auto, însă doar pe fir.

Sunt foarte multe modele în piaţă ce dispun de o astfel de caracteristică, iar Motorola MA1 vine ca un upgrade pentru acestea. Dongle-ul celor de la Motorola se conectează prin cablu la un port USB al maşinii, se împerechează cu un smartphone prin intemediul bluetooth şi funcţionează cu acesta prin conexiune Wi-Fi la 5GHz. Interesant este că Motorola MA1 este compatibil doar cu device-uri ce folosesc drept sistem de operare Android 11 sau mai nou.

Motorola MA1 cântăreşte doar 31 de grame şi aduce ca formă cu Google Chromecast-ul celor de la Google. Pentru moment acest dongle va fi disponibil doar în Statele Unite ale Americii la un preţ recomandat de 89.95 dolari.

PS: ştiaţi că noile modele Dacia vin cu Android Auto wireless ?

Sursa: theverge.com

Categorii: motorola

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.