Smartphone

Motorola Moto X+1 este unul dintre smartphone-urile ce urmează a fi lansate în perioada imediat următoare. Înțeleg că un prototip de Moto X+1 a rulat suita GFXBenchmark și câteva date hardware au ajuns a fi cunoscute.

Moto X+1 integrează un display de 5.2 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad-core la 2.5 GHz, Adreno 330 GPU, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare. Pe partea foto și video, cameră de 13 Megapixeli ce știe să înregistreze 4K și cameră frontală de 2 Megapixeli ce filmează la 1080p.

Noul smartphone Motorola este așteptat a fi lansat pe 4 septembrie, în cadrul unui eveniment dedicat din SUA. Alături de Moto X+1 ar fi prezentate și Moto G2, ceasul Moto 360. Mai multe detalii în viitorul apropiat.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.