Diverse

A sosit comunicatul oficial. Romtelecom este un brand românesc cu tradiție, iar Cosmote și-a făcut loc în ultima decadă în țara noastră.

Nu știu dacă mai are rost să fac un fel de istoric. Cosmorom a fost rețeaua mobilă cu care Romtelecom dorea să concureze Connex și Orange. Cred că niciodată nu a trecut de 100.000 de utilizatori. Când a început rebrandingul în COSMOTE au început și ofertele atractive, iar milioanele de utilizatori au sosit în mod natural de-a lungul timpului. Apropo, COSMOTE are 6 milioane de clienți, Orange în jur de 10.3 milioane, iar Vodafone ce la un moment dat era no. 1 a ajuns pe la 7.98 milioane.

COSMOTE + Romtelecom = Telekom România, noul brand pe care-l vom vedea pe plan local din septembrie 2014.

COSMOTE = Telekom România Mobile Communications;

Romtelecom = Telekom România Communications.

Alte detalii inedite legate de procesul de rebranding:

– 43 de magazine vor fi renovate în întregime (vorbim de magazine integrate fix-mobil);

– 7 magazine de tip concept store la nivel național ce vor respecta standardele Deutsche Telekom;

– un singur call centre, un singur website și o singură prezență în social media;

– 2000 de oameni lucrează la 100 de proiecte pe partea de marketing, vânzări, IT, resurse umane etc;

– 68.000 de ore de miuncă ale echipelor de IT pentru procesul de rebranding.

Declarație oficială:

În acest moment, unul din doi români folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Împreună, suntem o mare comunitate, conectată prin tehnologie şi experienţe împărtăşite. Asta ne onorează şi, în acelaşi timp, ne dă o mare responsabilitate: să livrăm o experienţă “T” completă, asta însemnând tehnlogie competitivă, servicii inovative şi o filosofie de brand reînnoită. Foarte multă energie, pasiune şi profesionalism sunt investite în acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte şi echipe din cele două companii care lucrează împreună, sincronizat” a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România.

La revedere COSMOTE și Romtelecom. Bine ai venit Telekom România și hai mai repede cu ofertele alea care să facă mâța să stea în coadă.

Categorii: anunturi-diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.