Smartphone

A fost prezentat în urmă cu câteva zile. Nu iese cu nimic în evidență și vorbim de un alt smartphone Android cu un preț de achiziție redus. Motorola MOTOSMART aduce un display de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli.

Rulează Android 2.3 Gingerbread și nu cred că va face vreodată pasul spre 4.0 Ice Cream Sandwich. Nu s-a specificat frecvența procesorului. Aduce 512 MB RAM, slot pentru microSD de până la 32 GB. Conectivitatea este asigurată de 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS.

Camera foto integrează un senzor de 3 Megapixeli. Cântărește 115 gr. și 11 mm grosime. Apreciez faptul că nu-i un low cost fără specificații decente de la rezoluție și mărimea display-ului până la memoria RAM și camera foto.

Sursa: Motorola.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.