Smartphone

Ambițiile Motorola sunt considerabile și mai ales după ce Google a anunțat că va face achiziția estimată la 12.5 miliarde dolari. Încă nu a fost finalizată, Motorola se pregătește să lanseze un RAZR cu Android. Când aud termenul RAZR mă gândesc la telefoanele cu clapetă de acum ceva vreme ce uimeau prin grosimea redusă, dar și prin display-ul foarte ușor de stricat.

Aveți un teaser mai jos și imaginea de mai sus ce pare a fi o scăpare înainte de lansarea oficială. Nu se știu prea multe detalii, dar se mizează pe un procesor dual-core la 1.2 GHz, viteză de download prin 3G la peste 40 Mbps.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.