MSI lanseaza cele mai noi laptopuri de gaming in Romania - 2023 Notebook

Despre noua gamă de laptopuri MSI ce integrează procesoare Intel din a 13-a generație și soluții grafice de la NVIDIA, din seria GeForce RTX40, am vorbit cu nu foarte mult timp în urmă. Atunci erau prezentate pentru prima dată în cadrul CES 2023, iar deja sunt prezente în țara noastră.

MSI a organizat un eveniment de presă cu ocazia căruia am avut prilejul de a vedea câteva exemplare din cele mai noi și mai performante laptopuri ale companiei.

Mi s-a părut foarte interesant un slide din prezentare care dezvăluie cum sunt așezate în gama MSI seriile de laptopuri:

MSI lanseaza cele mai noi laptopuri de gaming in Romania - 2023

Observăm că MSI Titan reprezintă vârful piramidei, adică laptopurile în care sunt puse cele mai noi și mai puternice soluții de procesare, componente de top. Nu se face rabat nici la ecrane, la tastatură, elemente de conectivitate și nici la materialele carcasei. MSI Titan sunt acele laptopuri pe care le alegi dacă ai nevoie de unele dintre cele mai performante PC-uri mobile.

MSI Titan GT77 HX 13V vine cu 3 SSD-uri, 4 sloturi de RAM, tastatură MX Cherry și tehnologie MSI Overboost la 250W.

Titan GT este echipat cu primul afișaj din lume Mini LED 4K la 144Hz, ce poate urca la o luminozitate maximă de peste 1000 de nits, cu peste 1000 de zone de iluminare local dimming.

Urmează imediat sub gama Titan seriile Stealth, Raider și Vector, ce sunt adaptate atât gamerilor, cât și creatorilor de conținut ori altor profesioniști din domenii precum design, proiectare.

MSI Raider GE78 HX 13V poate fi echipat cu procesoare până la Intel Core i9 13 Gen și introduce o bară luminoasă de mare efect.

Baza piramidei celor mai puternice laptopuri MSI este formată din seriile Cyborg, Thin GF, Crosshair, Pulse, Katana și Sword.

MSI Katana 15 B13V se laudă cu sunt Hi-Res și procesare audio Nahimic.

La evenimentul MSI a fost prezentată și o inovație pe cât se poate de interesantă. Cele mai noi laptopuri MSI din seria Creator Studio vin acum cu suport pentru noul stylus MSI Pen 2. Acesta folosește cea mai
recentă tehnologie MPP2.6, cu 4096 de niveluri de presiune și feedback haptic, dar marea noutate este că pen-ul poate fi folosit și ca un creion tradițional. Asta datorită vârfului din grafit, ce poate fi înlocuit cu ușurință la nevoie.

MSI Pen 2

Mare parte din laptopurile MSI cu procesoare Intel de ultimă generație și grafică NVIDIA GeForce RTX 40 sunt este deja disponibilă în magazinele de specialitate din țara noastră, urmând ca oferta să se diversifice în următoarea perioadă.