MSI Notebooks 2023 Notebook

MSI nu lipsește de la CES 2023 și anunță cu această ocazie noi serii de produse. În articolul de față vorbim despre laptopurile ce integrează procesoarele până la Intel HX din a 13-a generație, cu grafică NVIDIA  GeForce RTX seria 40, dar și plăcile de bază cu noul chipset Intel B760.

Cele mai recente laptopuri MSI sunt echipate cu arhitectura NVIDIA Ada Lovelace, care aduce un salt calitativ în materie de performanță prin DLSS 3 bazat pe AI și permite lumi virtuale realiste cu Ray Tracing complet. Datorită îmbunătățirii evidente a puterii, opt dintre noile laptopuri MSI sunt validate de NVIDIA Studio, nu numai în seria Content Creation, ci și în seriile de Gaming și Business and Productivity.

Seriile MSI Titan GT și Raider GE

MSI Titan GT și Raider GE vin cu procesorul de top i9-13980HX și cu o unitate grafică până la GeForce RTX 4090 împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, împingând procesoarele și grafica la o putere totală maximă de 250W sau suportând frecvența de 5.2GHz pe 8 nuclee Performance ale CPU-ului.

MSI Titan GT vine cu primul afișaj din lume Mini LED 4K la 144Hz, cu o luminozitate maximă de peste 1000 niți și cu peste 1000 de zone de diminuare luminoasă locală. MSI Raider GE este echipat cu ecran în format 16:10, cu rezoluție QHD+ și cu rată maximă de refresh la 240Hz.

Seria MSI Stealth

Seria MSI Stealth vine acum în dimensiuni de 14, 15, 16 și până la 17 inch. Noile Stealth 14 Studio și Stealth 16 Studio propun șasiu din aliaj de magneziu și aluminiu, ce garantează un corp subțire și o greutate scăzută, fără a face rabat la rigiditatea structurală.

Stealth 14 Studio a primit designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce promite să-l transforme în cel mai puternic laptop de gaming de 14 inch. Stealth 16 Studio vine cu un sistem de sunet trilateral Dynaudio cu 6 difuzoare.

MSI Stealth 15 afișează informațiile pe un ecran OLED cu rată de refresh de până la 240 Hz, timp de răspuns mai mic de 0.2 ms și care acoperă 100% spectrul de culoare DCI-P3 de 100%.

MSI Stealth 17, 16 și 14 Studio sunt laptopuri validate NVIDIA Studio, care îndeplinesc diferite nevoi în domeniul jocurilor și al creării de conținut.

Seriile MSI Cyborg, Pulse, Katana și Sword

MSI Cyborg 15 introduce un design futurist translucid al șasiului, prin care se pot vedea componentele mecanice și electrice. Cu corpul său subțire și ușor și designul inspirat de cyberpunk, Cyborg 15 este o alegere perfectă pentru cei care s-au plictisit de designul obișnuit de laptop de gaming din clasa entry.

MSI a actualizat, de asemenea, seriile de laptopuri de gaming Pulse, Katana și Sword, care primesc acum cele mai recente plăci grafice și procesoare, precum și comutator MUX. Jucătorii pot comuta cu ușurință între modul grafic hibrid sau modul grafic discret prin intermediul aplicației MSI Center.

Seriile MSI Creator Z și Prestige

Pentru creatorii de conținut și cei ce pun preț pe productivitate, MSI introduce noua serie Creator Z. Aceasta vine cu șasiu prelucrat pe CNC, ce reprezintă unul dintre principalele puncte de atracție.

Grație designului termic Vapor Chamber Cooler, seria Creator Z se pare că este cea mai puternică linie de laptopuri de creație de pe piață. Performanța este garantată de certificarea NVIDIA Studio, în timp ce Creator Z17 HX Studio și Creator Z16 HX Studio vin cu procesoarele de top din seria Intel HX din generația a 13-a.

Noile MSI Prestige 14 Evo și Prestige 16 Evo suportă până la cel mai recent procesor Intel Core i7 din seria H, în timp ce Prestige 16 Studio vine cu GPU GeForce RTX 40 Series și este validat de NVIDIA Studio.

Noul Prestige 13 Evo de 13 inci este cel mai ușor laptop din întreaga serie MSI. Fiind construit din aliaj de aluminiu cu magneziu, noul laptop cântărește doar 990 g. Prestige 13 Evo este de asemenea echipat cu o baterie de mare capacitate de 75Wh, care poate oferi o autonomie de până la 15 ore.