Smartphone

Nu m-am obișnuit cu termenul Microsoft Lumia … și de fiecare dată am tendința să folosesc terminologia veche, Nokia Lumia … Asta se simte cel mai bine în hands-on-ul de mai jos. Microsoft a preferat să aducă 2 telefoane ieftine la MWC 2015, iar smartphone-urile de top cu Windos 8.1 / Windows 10 urmează a fi prezentate în cadrul altor evenimente.

Microsoft Lumia 640 dispune de un display IPS cu panel ClearBlack și rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 128 GB. Rulează Windows 8.1 și va primi Windows 10 sub formă de update software.

500Q HD DE 630x90

Sunt mai multe variante de Lumia 640: single sim, dual-sim, versiuni cu 3G și 4G. Prețul fără semnarea unui contract pornește de la 139 euro. Senzorul principal este de 8 Megapixeli cu LED flash, cameră frontală de 1 Megapixel, baterie de 2500 mAh, 145 gr.

Ca design nu sunt prea multe de spus, linii simple, plastic lucios care acoperă și marginile telefonului. Presupun că vor fi comercializate capace interschimbabile și devine ușor de asortat de către un adolescent / adolescentă. Au folosit touch buttons, fără taste capacitive la bază. Cred că Microsoft Lumia 640 este o armă letală pentru restul de telefoane ieftine cu Windows Phone 8.1, chiar și pentru Microsoft Lumia 535 față de care este net superior din toate punctele de vedere.

Mai multe detalii în materialul video:

Fotografii făcute lui Microsoft Lumia 640:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.