Smartphone

Orange Money și-a mărit portofoliul de servicii incluse printr-o soluție de creditare denumită My Reserve. Prin intermediul său pot fi achiziționate telefoane mobile, tablete, accesorii etc.

Care sunt condițiile My Reserve?

  • dobândă anuală de 14% + rate fixe;
  • credit cu valoare între 400 și 10000 lei cu rambursare flexibilă între 3 și 24 luni, anticipat și fără costuri suplimentare;
  • simulator de credit pentru cei ce folosesc Orange Money (aici își pot face calculele și să programeze vizita în cel mai apropiat magazin al operatorului).

Cum se face plata ratelor lunare?

  • prin alimentarea contului de Orange Money cu orice alt card bancar (operațiune ce nu presupune un cost);
  • transfer IBAN din altă bancă în contul de credit;
  • depunere de numerar în magazinele ce formează rețeaua Orange în România.

Cea mai simplă și la îndemână metodă este alimentarea contului Orange Money.

Declarație oficială:

Orange Money este creat pentru a face viața clienților noștri mai ușoară. Oferim un serviciu financiar ușor de folosit, transparent, pe care îl dezvoltăm în permanență. My Reserve completează portofoliul de servicii Orange Money și pune la dispoziția clienților o soluție de finanțare mereu la îndemână prin care pot achiziționa un telefon cu avans 0. Este un credit fără surprize, pe care îl controlează chiar ei prin aplicație” a declarat Haris Hanif, Chief Executive Officer în cadrul Orange Money România.

Mă așteptam la această mutare din partea Orange. Observați cum companiile din domeniul telecomunicațiilor își ramifică operațiunile și spre domeniul ce până acum era rezervat băncilor. Este cumva normal și asta pentru că au informații și un istoric adunat pentru fiecare client în parte, iar orice companie își dorește să acceseze noi domenii de activitate spre a-și lărgi portofoliul de venituri.

Orange Money a cunoscut un upgrade important în această primăvară. Un alt articol pe această temă găsiți aici.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.