Diverse

Netflix este în continuare nr. 1 pe piața de streaming video la nivel global. Pe piața americană au decis să crească prețurile la toate abonamentele din portofoliu.

Am făcut un mic tabel cu evoluția prețurilor pentru cele trei abonamente în SUA:

Prețurile din România nu au fost schimbat, pentru moment.

Abonamentul Minim – 7.99 euro / lună (un singur ecran, fără rezoluție HD = Basic în SUA);

Abonamentul Standard  – 9.99 euro / lună (două ecrane și rezoluție HD = HD-ul din SUA);

Abonamentul Premium – 11.99 euro / lună (până la 4 ecrane și rezoluție Ultra HD).

Mă aștept ca să avem o actualizare de preț și în țara noastră. Mai ales în contextul în care a ajuns un proiect de lege în Parlament cu rolul de a taxa suplimentar Netflix și platformele de streaming online spre a aduna fonduri pentru industria cinematografică autohtonă. Din ce am citit, am fi printre puținele țări din lume ce pregătește o astfel de taxă.

Pe de altă parte, biblioteca de filme disponibilă în România pe Netflix nu se compară cu cea din SUA, de aici și diferența de preț pentru cele trei abonamente.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: netflix
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.