Software

Dacă speraţi ca eliminarea account sharing-ului să fie cât mai mult întârziată în România, am veşti nu tocmai bune pentru voi.

Începând de azi, 13 februarie, Netflix a redus preţul abonamentului de bază de la 7.99 euro la 4.99 euro / lună. Cei ce se vor abona de acum înainte vor primi direct noul preţ, în timp ce actualii abonaţi vor plăti mai puţin la următoarea factură.

Serviciul de streaming video a început deja blocarea account sharing-ului în alte ţări, primele pe listă fiind Canada, Noua Zeelandă, Spania şi Portugalia (exceptând testele din Chile, Costa Rica şi Peru). Observaţi că avem deja două ţări şi din Europa, iar acolo cei care doresc să îşi facă un cont secundar ataşat celui principal aferent gospodăriei, trebuie să plătească 4 euro / lună (Portugalia) sau 6 euro / lună (Spania).

Prin ieftinirea abonamentului de bază în România la 4.99 euro / lună, avem o invitaţie clară din partea Netflix de a ne abona pe cont popriu la un cost bun. Un aspect pozitiv este că acest abonament nu include reclame, chiar dacă preţul este mic.

Ce primiţi pentru 25 lei / lună ?

  • Conectare simultană a unui singur device;
  • Rezoluţie HD;
  • Fără reclame;
  • Descărcare de conţinut offline simultan pe un singur device;
  • Nelimitat filme, seriale, show-uri TV şi jocuri.
Via: hotnews.ro